Over Ons

Scroll naar beneden

alentworkspace

MBO College Zuidoost heeft een nieuw leerbedrijf in huis! Bij ITalent-workspace werken studenten van de opleiding ICT aan (stage)opdrachten van bedrijven en particulieren. Het is onlangs erkend door de S-BB. ICT-studenten (niveau 3 en 4) van MBO College Zuidoost kunnen er terecht voor hun stage, in een speciaal daarvoor ingerichte bedrijfsruimte.

Team
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Onze studenten staan klaar voor uiteenlopende opdrachtgevers, van lokale winkels tot internationaal georiënteerde grote bedrijven. Zij bouwen een website voor een startende ondernemer, passen een bestaande website aan naar nieuwe wensen en inzichten, ontwikkelen applicaties (zg. apps), leveren een QR-code voor producten of diensten, maken (nieuwe of refurbished) laptops gebruiksklaar en installeren programma’s (opnieuw) en bieden support op IT gebied.

De stagiairs hebben samen een breed scala aan ICT-skills. Waar nodig bundelen zij hun kennis om opdrachten tot een goed resultaat te brengen en weten zij de oplossing niet? Dan raadplegen hun coaches uit het werkveld.

Stagiares

Onze talenten zijn studenten van de ICT-opleidingen van MBO College Zuidoost. Werkervaring doen zij op bij ITalent - workspace. Zij beschikken over grote dosis motivatie, zijn super leergierig en willen graag (leren) samenwerken, met elkaar en met hun opdrachtgever.

Onze stagiairs kunnen vaak al goed zelfstandig werken of willen dit graag leren. Zij zijn ook nog eens klantvriendelijk en hebben doorzettingsvermogen! En… dit is misschien wel het belangrijkste… deze talenten willen het vak leren!

Zoek jij een stage?


Ben jij ICT-student van MBO College Zuidoost en herken jij jezelf hierin? Bekijk de vacatures en neem contact met ons op! Je vindt ons op de 2e verdieping in kamer A212. Je kunt ook mailen naar italent-workspace@rocva.nl.

Stagiares